Faste ugentlige babyrytmikhold

3. december 2020:

Jeg booker lige nu de nye hold uge 3-7 2021. 

Du kan skrive dig på venteliste i boksen neden for, hvis du vil med. Jeg sætter de små hold sammen, så babyerne er så tæt på hinanden som muligt. 

 

(N.B mødre/fædre/vennegrupper der tilmelder sig sammen bliver prioriteret først grundet Covid-19)

UNDERVISNINGEN

Giv din baby en unik mulighed for at opleve

*MUSIK

*LEG

*MOTORIK 

- I samspil med mor eller far. 

 

I mit smukke undervisningslokale står et flygel, som skaber en magisk ramme for undervisningen, hvor baby også vil lytte til tromme, klokkespil, ukulele og en masse andre sjove instrumenter. Der vil desuden blive leget med bolde, tørklæder, rasleæg og kroppene vil blive aktiveret. 

 

Du vil få en masse konkrete lege og idéer, som du også kan bruge derhjemme sammen med baby, og du vil få viden om, hvad legene styrker i forhold til det lille barns almene udvikling. 

 

Det skaber stor glæde for både mor/far og barn at synge og lege sammen - og det kræver INGEN forkundskaber at deltage i undervisningen. 

 

Baby er vant til forældrenes stemme fra maven og finder stor tryghed og glæde ved at høre DIG synge. 

 

Jeg guider, så du kan føle dig tryg og nyde en stund, hvor du for engangs skyld ikke selv skal facilitere leg med baby, men blot kan følge flowet. 

 

Små luksus hold med max 6 deltagere, og rig mulighed for fuld fordybelse og nærvær🤗 🤓

PRIS

995,00 kr. for 5 gange pr. voksen + baby (max 6 deltagere)

N.B Beløbet er inkl et Covid-19 tillæg, der inkluderer hyppig rengøring, afspritning, løbende vask og udskiftning af legetøj, der bruges i undervisningen

ADRESSE

MUSIKSANSERIET

Dovregade 1, st. tv.

2300 KBH S

ALDER

3-6 mdr., 6-9 mdr., 9-12 mdr., da babyerne får mest ud af undervisningen på den måde. Er din baby under 3 måneder, vil jeg anbefale dig at starte langsomt ud med en leg af gangen. Du kan finde forslag til lege på min Instagram profil Musiksanseriet.

 

HOLDSAMMENSÆTNING

Den samlede pris for et hold er altså 5970,00 kr. for 5 gange og kan også deles af en mødregruppe på færre end 6 personer, hvis i ønsker dette. Man kan også være en mødregruppe på 5, der booker sammen og inviterer en ude fra med på den sidste plads.