Besøg til Babyrytmik

Besøg i mødregruppe, fædregruppe eller vennegruppe

 

ADRESSE

HJEMME HOS JER (EN STUE ER FINT)

 

DATOER
DET AFTALER VI

TID

45 MIN RYTMIK, 15 MIN TID TIL SPØRGSMÅL O.LIGN

PRIS

1.500 KR I ALT (MAX 6 DELTAGERE - VED FLERE KOSTER DET 200 KR EKSTRA PR VOKSEN/BARN)

I KØBENHAVN + FREDERIKSBERG

1.800 KR  I ALT (MAX 6 DELTAGERE - VED FLERE KOSTER DET 200 KR EKSTRA PR VOKSEN/BARN)

I STORKØBEHAVN SAMT SJÆLLAND AFHÆNGIGT AF KØRSELSAFSTAND - KONTAKT FOR NÆRMERE INFO

ALDER

 

USANSET OM I E EN MØREGRUPPE, FÆDREGRUPPE ELLER VENNEGRUPPE, VIL JEG ANBEFALE JER AT BABYERNE ER INDEN FOR FØLGENDE ALDER: 3-6 MDR, 6-9 MDR, 9-12 MDR, DA BABYERNE FÅR MEST UD AF UNDERVISNINGEN PÅ DEN MÅDE. ER DIN BABY UNDER 3 MÅNEDER, VIL JEG ANBEFALE DIG AT STARTE LANGSOMT UD MED EN LEG AF GANGEN. DU KAN FINDE VIDEOER PÅ MIN INSTAGRAMPROFIL "MUSIKSANSERIET".

UNDERVISNINGEN 

Giv din baby en unik mulighed for at opleve

*MUSIK

*LEG

*MOTORIK 

- I samspil med mor eller far. 

 

Når jeg kommer på besøg, vil jeres babyer blevet introduceret til forskellige instrumenter: tromme, klokkespil, ukulele og en masse andre sjove instrumenter. Der vil desuden blive leget med bolde, tørklæder, rasleæg og kroppene vil blive aktiveret. 

 

I vil få en masse konkrete lege og idéer, som du også kan bruge derhjemme sammen med baby, og I vil få viden om, hvad legene styrker i forhold til det lille barns almene udvikling. 

 

Det skaber stor glæde for både mor/far og barn at synge og lege sammen - og det kræver INGEN forkundskaber at deltage i undervisningen. 

 

Baby er vant til forældrenes stemme fra maven og finder stor tryghed og glæde ved at høre DIG synge. 

 

Jeg guider, så du kan føle dig tryg og nyde en stund, hvor du for engangs skyld ikke selv skal facilitere leg med baby, men blot kan følge flowet. 

 

Når vi er færdige bliver jeg hængende til en kort snak om motorik, musik eller andre spørgsmål, I måtte have, og jeg medbringer også et lille udvalg af rasleæg, chiffontørklæder, sæbebobler m.m I kan købe af mig.